Hoe maak ik een luisterboek af?

Als je het einde van een boek hebt bereikt, verschijnt er een venster waarin je kunt kiezen om het boek in "Mijn boeken" te houden of om het boek af te sluiten. Als je het boek uit hebt, kun je het beoordelen en een recensie schrijven. Het boek wordt dan verplaatst naar "Mijn geschiedenis".

Natuurlijk kun je een boek ook verplaatsen naar 'Mijn geschiedenis' vanaf de boekpagina. Klik op de drie puntjes waar 'Meer' staat onder de omslag en kies 'Naar mijn geschiedenis verplaatsen'. Je kunt dit ook doen door ergens in de app lang op een boekomslag te drukken om het boekmenu te openen.

Je kunt alleen boeken die je al beluisterd of gelezen hebt in de app naar 'Mijn geschiedenis' verplaatsen.