Hoe kan ik mijn e-mailadres of wachtwoord wijzigen?

Open onze website en log in op je account. Zodra je bent ingelogd, kun je je accountinformatie bekijken. Klik op 'Bewerken' om wijzigingen aan te brengen. Vergeet niet om op te slaan!

Als je jouw wachtwoord wilt wijzigen, klik je op "Bewerken". Voer je huidige wachtwoord* en je gewenste nieuwe wachtwoord in en sla je wijzigingen op. Als je wilt dat alle apparaten worden afgemeld, kun je het betreffende vakje aanvinken.

Als je jouw e-mailadres wilt wijzigen, klik je op "Bewerken" naast je huidige e-mailadres en voer je het e-mailadres in dat je wil wijzigen. Je ontvangt nu een e-mail op jouw nieuwe e-mailadres waarmee je de wijziging moet bevestigen. Als je de wijziging niet bevestigt, behoudt je account het huidige e-mailadres.

*Als je je huidige wachtwoord niet meer weet, log dan uit op de website of de app en klik op "Wachtwoord vergeten?" op het inlogscherm om je wachtwoord te herstellen.