Hvordan ændrer jeg min e-mailadresse eller adgangskode?

Besøg vores hjemmeside, og log ind på din konto. Når du er logget ind, kan du se dine kontooplysninger under "Indstillinger".

Hvis du vil ændre din adgangskode, skal du klikke på "Rediger" ved siden af den. Indtast din nuværende adgangskode* og din nye adgangskode, og gem derefter dine ændringer. Hvis du ønsker, at alle enheder skal logges ud, kan du markere det relevante felt.

Hvis du vil ændre din e-mailadresse, skal du klikke på "Rediger" ved siden af din nuværende og indtaste den e-mailadresse, du vil ændre til. Du vil nu modtage en e-mail til din nye e-mailadresse, hvor du skal bekræfte ændringen. Hvis du ikke bekræfter ændringen, vil din konto beholde den nuværende e-mailadresse.

*Hvis du ikke kender din nuværende adgangskode, skal du logge ud af hjemmesiden eller appen og klikke på "Glemt din adgangskode?" på login-skærmen for at gendanne din adgangskode.