Hur avslutar jag min prenumeration?

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Besök bookbeat.se/logga-in och logga in på din kontosida på webben. Under sidan prenumeration hittar du "Avsluta prenumeration".

Det går även att gå in på kontosidan via appen. Välj då Profil på menyraden> välj "Kontoinformation". Inne på kontosidan väljer du "Prenumeration" och därefter klickar du på länken "Avsluta prenumeration".

Är du i den fria provperioden tappar du tillgång till BookBeat direkt och kan inte fortsätta lyssna eller läsa i appen. Har du betalat får du fortsätta använda BookBeat till dess att den förbetalda perioden är slut.

När du vill starta prenumerationen igen loggar du in på samma sida och trycker "Aktivera prenumeration".