Hur avslutar jag min prenumeration?

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Besök www.bookbeat.com/se/logga-in och logga in på ditt konto. Välj därefter "Avsluta prenumeration" och välj anledning till att du väljer att avsluta samt bekräfta din uppsägning.

Efter det kommer inga fler betalningar dras från ditt betalkort. Du kan fortsätta använda BookBeat till dess att den förbetalda månaden är slut. När du vill starta prenumerationen igen loggar du in på samma kontosida och trycker "Aktivera prenumeration".