Hur avslutar jag min prenumeration?

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Besök bookbeat.se/logga-in och logga in på din kontosida på webben. Under sidan prenumeration hittar du "Avsluta prenumeration".

Det går även att gå in på kontosidan via appen. Välj då "Profil" på menyraden och därefter "Kontoinformation". Inne på kontosidan väljer du "Prenumeration" genom att trycka på pil ner vid "Översikt". Längst ner på sidan du kommer till klickar du på länken "Avsluta prenumeration".

Är du i den fria provperioden tappar du tillgång till BookBeat direkt och kan inte fortsätta lyssna eller läsa i appen. Har du betalat får du fortsätta använda BookBeat till dess att den förbetalda perioden är slut.

När du vill starta prenumerationen igen loggar du in på samma sida, väljer paket och trycker "Aktivera prenumeration".