Hva gjør jeg hvis jeg har brukt opp timene mine?

Hvis du bruker opp timene dine, er det selvfølgelig muligheter for å fortsette å lytte og lese ved å oppgradere eller kjøpe flere timer.

Hvis du har et Basic-abonnement og har brukt opp timene dine, kan du velge å oppgradere til Standard eller Premium. Oppgraderer du betaler du mellomlegget til den høyere prisen basert på hvor mange dager som er igjen i den aktuelle perioden og du får umiddeltbart tilgang til flere timer. Ved neste betaling trekker vi automatisk den nye prisen med mindre du velger å kansellere eller nedgradere igjen.

Hvis du har et Premium-abonnement med 100 timer og bruker dem opp, kan du velge å kjøpe flere timer, slik at du kan fortsette å lese og lytte i den nåværende perioden.

For å oppgradere eller kjøpe timer, gå til Abonnement på kontosiden din og fullfør kjøpet.

Har du kjøp en bok kan du fortsette å lytte selvom timene inkludert i abonnementet har tatt slutt.