Kan jag följa författare, uppläsare och serier?

Ja, det kan du! Om du vill bli informerad när det finns en ny bok av din favoritförfattare eller uppläsare eller när en bok läggs till i din favoritserie kan du följa dessa. För att göra det, trycker du på "Följ" uppe på personens sida eller på seriesidan.

Du kommer nu få en notis på din telefon när en relevant bok läggs till. Alla dina favoriter hittar du alltid under "Hem". Här finns det rubriken "Följer" där du kan se alla personer och serier du har valt att följa. Från denna lista kan du också gå direkt till de olika sidorna och se alla relevanta böcker.

Om du vill sluta följa något, går du in på personens eller seriens sida och trycker på "Följer". Knappen kommer då ändras tillbaka till "Följ" och du kan välja att börja följa igen när som helst.

För att få uppdateringar måste du tillåta notiser från BookBeat. Det gör du under "Profil".Läs mer om notiser här.