Als je het einde van een boek bereikt, vraagt een pop-up of je het wilt bewaren in "Mijn opgeslagen boeken" of wilt afsluiten. Kies "Bewaar in Mijn opgeslagen Boeken" om het boek te bewaren of "Sluit dit boek af" om het af te sluiten. Als je een boek afsluit, kun je het een beoordeling geven en een review schrijven, en wordt het boek verplaatst naar "Mijn geschiedenis".
Je hoeft niet tot het allerlaatste moment te wachten. Als je bijna aan het einde van een boek bent, kun je al kiezen voor "Sluit dit boek af", zodat je niet hoeft te wachten tot de aftiteling voorbij is.
Zelf een boek naar Mijn geschiedenis verplaatsen
Je kunt een boek ook op elk moment zelf naar "Mijn geschiedenis" verplaatsen:
- Tik op de boekpagina op "Meer" onder de cover en kies "Verplaats naar Mijn geschiedenis".
- Houd overal in de app een boekcover ingedrukt om het boekmenu te openen en kies dan "Verplaats naar Mijn geschiedenis".
Je kunt alleen boeken naar "Mijn geschiedenis" verplaatsen als je ze in de app bent gaan beluisteren of lezen.
Je afgesloten boeken vinden
Je vindt je afgesloten boeken onder "Geschiedenis" op "Start". Kies een jaar om een lijst te zien van de boeken die je dat jaar hebt afgesloten.
Een boek terugzetten of uit Mijn geschiedenis verwijderen
Bedenk je je? Sla het boek dan gewoon opnieuw op. Het gaat dan terug naar "Mijn opgeslagen boeken" en wordt verwijderd uit "Mijn geschiedenis".
Je kunt een boek ook helemaal uit "Mijn geschiedenis" verwijderen. Tik op de boekpagina op "Meer" of houd een boekcover ingedrukt om het boekmenu te openen en kies dan "Verwijderen uit Mijn geschiedenis".
Op iOS kun je meerdere boeken tegelijk verwijderen. Tik in "Mijn geschiedenis" op de drie puntjes en kies de boeken die je wilt verwijderen.
Je leest er meer over in ons artikel over hoe beoordelingen en reviews werken.