Kun pääset kirjan loppuun, näkyviin tulee ikkuna, jossa voit valita, säilytätkö kirjan kohdassa "Tallennetut kirjani" vai lopetatko sen. Valitse "Säilytä Tallennetuissa kirjoissani", jos haluat säilyttää kirjan, tai "Lopeta kirja", jos haluat lopettaa sen. Kun lopetat kirjan, voit arvioida sen ja kirjoittaa arvostelun, ja kirja siirtyy kohtaan "Luetut kirjat".
Sinun ei tarvitse odottaa ihan loppuun asti. Kun kirja on lähellä loppuaan, voit jo valita "Lopeta kirja", jolloin sinun ei tarvitse odottaa lopputekstien loppumista.
Siirrä kirja itse luettuihin kirjoihin
Voit myös siirtää kirjan kohtaan "Luetut kirjat" milloin tahansa:
- Napauta kirjan sivulla kannen alla olevaa kohtaa "Lisää" ja valitse "Siirrä luettuihin kirjoihini".
- Paina missä tahansa sovelluksen näkymässä kirjan kantta pitkään avataksesi kirjan valikon ja valitse sitten "Siirrä luettuihin kirjoihini".
Voit siirtää kohtaan "Luetut kirjat" vain kirjoja, joita olet alkanut kuunnella tai lukea sovelluksessa.
Löydä lopettamasi kirjat
Löydät lopettamasi kirjat kohdasta "Historia" näkymässä "Koti". Valitse vuosi, niin näet listan kirjoista, jotka lopetit sinä vuonna.
Siirrä kirja takaisin tai poista se luetuista kirjoista
Jos muutat mielesi, tallenna kirja uudelleen. Se siirtyy silloin takaisin kohtaan "Tallennetut kirjani" ja poistuu kohdasta "Luetut kirjat".
Voit myös poistaa kirjan kokonaan kohdasta "Luetut kirjat". Avaa kirjan valikko napauttamalla kirjan sivulla "Lisää" tai painamalla kirjan kantta pitkään ja valitse sitten "Poista luetuista kirjoistani".
iOS:ssä voit poistaa useita kirjoja kerralla. Napauta kohdassa "Luetut kirjat" kolmea pistettä ja valitse kirjat, jotka haluat poistaa.
Voit lukea lisää artikkelistamme, jossa kerrotaan, miten arviot ja arvostelut toimivat.