Kuinka etsin tiettyä kirjaa?

Jos haluat etsiä tiettyä kirjaa, sarjaa, kirjailijaa, lukijaa tai aihetta, napauta suurennuslasia sovelluksessa tai kirjoita hakusana hakukenttään "Etsi" verkkosivustollamme.

Kirjoittaessasi saat hakuehdotuksia, joiden tarkoituksena on auttaa sinua löytämään etsimäsi nopeammin. Jos klikkaat ehdotusta, pääset suoraan ehdotettuun hakutulokseen. Voit tietysti hakea myös ilman ehdotuksia.

Kun olet saanut hakutulokset, voit lajitella tai suodattaa niitä. Voit esimerkiksi valita, haluatko nähdä vain e-kirjoina saatavilla olevat kirjat tai vain tietyllä kielellä olevat kirjat.

Kun etsit sovelluksessa, saat myös kolme eri tulosvälilehteä: Kirjat, Kirjailijat ja Lukija ja voit vaihdella näiden välillä.