Når du når slutningen af en bog, spørger en pop-up, om du vil beholde den i "Mine gemte bøger" eller afslutte den. Vælg "Behold i Mine gemte bøger" for at beholde bogen eller "Afslut bog" for at afslutte den. Når du afslutter en bog, kan du give den en bedømmelse og skrive en anmeldelse, og bogen bliver flyttet til "Min historik".
Du behøver ikke vente til allersidst. Når du nærmer dig slutningen af en bog, kan du allerede vælge "Afslut bog", så du ikke behøver at vente på, at krediteringerne er færdige.
Flyt selv en bog til Min historik
Du kan også flytte en bog til "Min historik" når som helst:
- På bogsiden skal du trykke på "Mere" under omslaget og vælge "Flyt til Min historik".
- Overalt i appen kan du trykke og holde på et bogomslag for at åbne bogmenuen og derefter vælge "Flyt til Min historik".
Du kan kun flytte bøger til "Min historik", hvis du er begyndt at lytte til eller læse dem i appen.
Find dine afsluttede bøger
Du finder dine afsluttede bøger under "Historik" på "Hjem". Vælg et år for at se en liste over de bøger, du afsluttede det år.
Flyt en bog tilbage eller fjern den fra Min historik
Hvis du fortryder, skal du bare gemme bogen igen. Så bliver den flyttet tilbage til "Mine gemte bøger" og fjernet fra "Min historik".
Du kan også fjerne en bog helt fra "Min historik". Tryk på "Mere" på bogsiden, eller tryk og hold på et bogomslag for at åbne bogmenuen, og vælg derefter "Fjern fra Min historik".
På iOS kan du fjerne flere bøger på én gang. I "Min historik" skal du trykke på de tre prikker og vælge de bøger, du vil fjerne.
Du kan læse mere i vores artikel om, hvordan bedømmelser og anmeldelser fungerer.