Når du kommer til slutten av en bok, spør en popup om du vil beholde den i «Mine lagrede bøker» eller fullføre den. Velg «Beholde i Mine lagrede bøker» for å beholde boken, eller «Fullfør boken» for å fullføre den. Når du fullfører en bok, kan du gi den en vurdering og skrive en anmeldelse, og boken blir flyttet til «Min historikk».
Du trenger ikke å vente helt til slutten. Når du nærmer deg slutten av en bok, kan du allerede velge «Fullfør boken», så du slipper å vente til rulleteksten er ferdig.
Flytt en bok til Min historikk selv
Du kan også flytte en bok til «Min historikk» når som helst:
- På boksiden trykker du på «Mer» under omslaget og velger «Flytt til Min historikk».
- Hvor som helst i appen kan du trykke og holde på et bokomslag for å åpne bokmenyen og deretter velge «Flytt til Min historikk».
Du kan bare flytte bøker til «Min historikk» hvis du har begynt å lytte til eller lese dem i appen.
Finn de fullførte bøkene dine
Du finner de fullførte bøkene dine under «Historikk» på «Hjem». Velg et år for å se en liste over bøkene du fullførte det året.
Flytt en bok tilbake eller fjern den fra Min historikk
Hvis du ombestemmer deg, er det bare å lagre boken igjen. Da blir den flyttet tilbake til «Mine lagrede bøker» og fjernet fra «Min historikk».
Du kan også fjerne en bok helt fra «Min historikk». Trykk på «Mer» på boksiden, eller trykk og hold på et bokomslag for å åpne bokmenyen, og velg deretter «Fjern fra Min historikk».
På iOS kan du fjerne flere bøker samtidig. I «Min historikk» trykker du på de tre prikkene og velger bøkene du vil fjerne.
Du kan lese mer i artikkelen vår om hvordan vurderinger og anmeldelser fungerer.