Hvordan kjøper jeg en bok?

Foreløpig er det ikke mulig å kjøpe boken direkte i appen, så vi gjør det heller på denne måten:

Om du allerede har en BookBeat-konto:
1. Gå til profilen din i appen og trykk på kontodetaljer
2. Trykk på de to strekene i øverste høyre hjørne
3. Trykk på søk og skriv inn tittel eller forfatter for å finne boken
4. Når du har funnet boken, trykk på Kjøp bok for å gjennomføre kjøpet
5. Nå kan du gå tilbake til appen og finne boken under Hjem og Kjøpte bøker

Når du er ny hos BookBeat:
1. Gå inn på bookbeat.no
2. Trykk på de to strekene i øverste høyre hjørne om du er på mobilen, eller direkte på Søk om du er på en større skjerm
3. Trykk på Søk og skriv inn bokens tittel eller forfatter for å finne boken
4. Når du har funnet boken, trykk på Kjøp bok for å opprette en konto og gjennomføre kjøpet
5. Last ned appen til mobilen og logg inn med e-post og passord
6. Under Hjem og Kjøpte bøker finner du boken

For å kunne lytte/lese bøkene du har kjøpt trenger du app-versjon 9.15 eller nyere.