Hur laddar jag ner en bok på min Apple Watch?

Du kan ladda ner böcker till din Apple Watch om du har minst BookBeats app version 8.3. installerad. Annars måste du uppdatera appen först.

För att ladda ner en bok till din Apple Watch, öppnar du BookBeat-appen på klockan och trycker på "Ladda ner". Här får du upp en lista på dina aktuella böcker. Tryck på boken som du vill ladda ner och vänta till nedladdningen är klar.

Du kan bara ladda ner en bok åt gången, så vill du ladda ner flera böcker väntar du till den första är klar innan du startar en ny nedladdning.