Hur gör jag för att radera mitt BookBeat-konto?

Om du vill radera ditt BookBeat-konto så kan du klicka här för att komma till din kontosida, där du kan radera ditt kontot.

Du kan bara radera din data när din prenumeration är uppsagd och du inte längre har tillgång till vår service. Om du har frågor eller om du behöver hjälp med att radera ditt konto kan du kontakta oss på support@bookbeat.com.

Om du bara vill avsluta din prenumeration men behålla din data, så kan du göra det på din kontosida under Prenumeration.