Hur byter jag profil i appen?

Om du har lagt till en profil på din kontosida ska du hitta den i appen.
Gå till inställningar  på menyraden och klicka på Växla profil under Mitt konto. Välj profilen som ska lyssna/läsa.

Har du inte Växla profil i din app kan det bero på att du inte har den senaste versionen av appen och du behöver då uppdatera BookBeat-appen till den senaste. Starta därefter om mobilen/surfplattan för att få tillgång till profiler i din app.