Hur avslutar jag en profil?

Vill du avsluta en profil loggar du in på kontosidan och går till rubriken Profiler. Där trycker du på Ändra vid den profil som du vill avsluta. Bekräfta att du vill avsluta profilen.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan