Kan jag köpa ett presentkort till någon som redan har BookBeat?

Ja, det kan du göra. Mottagaren löser bara in presentkortet på bookbeat.com/losin, loggar in på sitt konto och prenumerationen förlängs med det antal månader som presentkortet gav. Användaren kan lyssna och läsa det antal timmar som valdes vid köpet av presentkortet. Skulle timmarna inte räcka är det möjligt att uppgradera.

När tiden för presentkortet är slut fortsätter prenumerationen som vanligt, om den inte har avslutats.