Vad händer när presentkortstiden är slut?

När ett presentkort köpt på www.bookbeat.se löper ut kan du inte lyssna eller läsa mer så länge du inte har en aktiv prenumeration eller löst in ett till presentkort under tiden. Har du inte något kort inlagt på din kontosida behöver du först göra det, läs mer om hur du lägger in kort här. Därefter kan du aktivera prenumerationen genom att välja paket. Vill du inte fortsätta behöver du inte göra någonting, men vi behåller ditt konto i 24 månader.

Har du löst in ett presentkort som du fått genom ett annat företag kan det ha andra inställningar som gör att det automatiskt löper vidare som en prenumeration efter din presentkortstid. Det står då på din kontosida när nästa betalning är. Vill du inte fortsätta efter presentkortstiden måste du avsluta prenumerationen senast sista dagen på presentkortstiden.