Vad händer när presentkortstiden är slut?

När du skapar ditt BookBeat konto med ett presentkort köpt på www.bookbeat.se behöver du inte ange några betalningsuppgifter och när presentkortstiden löper ut kan du inte lyssna eller läsa mer.

Vill du fortsätta behöver du aktivera prenumerationen eller lösa in ett nytt presentkort. För att aktivera prenumerationen behöver du först lägga till ett betalkort. Läs mer om hur du lägger in kort här. Därefter kan du aktivera prenumerationen genom att välja paket. Vill du inte fortsätta behöver du inte göra någonting, men vi sparar din bokhylla i 24 månader om du vill komma tillbaka.

Löser du in ett presentkort som du fått genom ett annat företag kan det ha andra villkor som gör att det krävs ett giltigt betalmedel och att det automatiskt löper vidare som en prenumeration efter din presentkortstid. Det står då på din kontosida när nästa betalning är. Vill du inte fortsätta efter presentkortstiden måste du avsluta prenumerationen senast sista dagen på presentkortstiden.

Hvis du indløser et gavekort, som du har fået fra et andet firma, kan der gælde andre vilkår, som gør at du bliver nødt til at registrere dine kortoplysninger, og at abonnementet automatisk fortsætter efter gavekortet er udløbet. I så fald står der på din kontoside, hvornår den næste betaling er. Hvis du ikke vil fortsætte efter gavekortet udløber, skal du altså afslutte abonnementet senest den sidste dag, hvor gavekortet er gyldigt.