Hur köper jag ett presentkort?

Överraska familj, vänner eller en kollega med ett presentkort från BookBeat. Med våra presentkort ger du bort tillgång till över 100.000 böcker. Du kan köpa 1, 3 eller 6 månaders presentkort och välja om de ska gälla 20 timmar, 100 timmar eller obegränsad lyssning per månad.
Så här enkelt köper du ett presentkort:

1. Klicka på Presentkort i menyn.
  2. Välj Basic, Standard eller Premium, samt antal månader som du vill ge bort.
  3. Har du redan ett konto hos oss, tryck på ”Jag har ett konto” och loggar in, annars trycker du på ”Jag är ny här” och skriver in din e-postadress.
  4. Ange dina betalningsuppgifter och tryck ”Köp”, din presentkortskod på 20 tecken och ett kvitto är nu på väg till din e-post.