Fungerar BookBeat utomlands?

Visst kan du använda BookBeat utomlands. Däremot måste du vara bosatt i Sverige och betala med ett svenskt betalkort när du skapar kontot.

Om du ska ut och resa är vår rekommendation att du laddar ner några böcker offline så att du kan lyssna både på flyget eller om du saknar wifi. Men har du tillgång till wifi eller mobil surf kan du lyssna strömmat eller ladda ner nya böcker offline även utomlands.