Hur många enheter kan man logga in på per konton?

Varje konto kan logga in på upp till 5 olika enheter (mobiler/surfplattor). Detta gäller även om du har lagt till ytterligare profiler.

Om du loggar in på ditt konto på www.bookbeat.se/logga-in så ser du vilka enheter du är inloggad på. Du kan där välja att ta bort en eller flera enheter som du kanske inte använder. När du har gjort det kommer det att fungera att logga in och lyssna på en ny enhet.