Hur många användare/enheter kan man ha i BookBeat?

BookBeat är en personlig tjänst så det går bara att lyssna på en bok i taget. Är ni flera som vill lyssna samtidigt behöver ni en varsin prenumeration. Vi erbjuder just nu ingen familjeprenumeration men hoppas kunna göra det längre fram.

Har du en prenumeration kan du däremot logga in på BookBeat på upp till 5 olika enheter (mobiler/surfplattor) om du t ex vill lyssna på mobilen och läsa på surfplattan.

Om du loggar in på ditt konto på www.bookbeat.se/logga-in så ser du vilka enheter du är inloggade på. Du kan där välja att ta bort en eller flera enheter som du kanske inte använder. När du har gjort det kommer det att fungera att logga in och lyssna på en ny enhet.