Hur funkar BookBeat?

BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker där du för en månadsavgift på 149 kr kan lyssna och läsa så mycket du vill.

Du lyssnar och läser i vår app som du laddar ner till din mobil och surfplatta.

Med BookBeat har du tillgång till tiotusentals böcker och du väljer själv om du vill lyssna strömmat eller ladda hem böckerna till offlineläge. Att lyssna offline är perfekt när du är på resande fot och inte har tillgång till mobildata eller wifi.

Du kommer enkelt igång genom att registrera dig på vår webbplats, och är det första gången får du prova utan kostnad i två veckor.

Du betalar därefter för en månad i taget och du avslutar din prenumeration när du själv vill.

Med familjekonto kan upp till fem personer skrivna på samma adress dela på samma BookBeat-konto. För varje profil du lägger till betalar du endast 49 kr extra per månad. Ytterligare profiler kan du lägga till på kontosidan efter att du registrerat dig.