Hur funkar BookBeat?

BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker helt utan bindningstid. Du läser och lyssnar på böcker direkt via vår app i din mobil eller surfplatta var som helst i världen. Med BookBeat får du läsa och lyssna på hur många böcker du vill för 169 kr/mån. Du betalar för en månad i taget och avslutar din prenumeration när du själv vill. Prova BookBeat helt utan kostnad i två veckor genom att skapa ett konto på vår hemsida www.bookbeat.se.