Hur tar jag bort ljudboksfiler för att frigöra minne på min mobil eller surfplatta?

För att se vilka böcker du har nedladdade offline går du till Inställningar (kugghjulet) på menyn i appen. Där väljer du "Hantera offline-böcker". Här kan du se vilka böcker du har nedladdade och dess storlek och du kan välja att radera en bok eller alla.

Det går också se nedladdade böcker i Mina böcker-vyn (huset). Nedladdade böcker har en grön pil på omslaget. Klicka på menyn (tre prickar). Välj ”Avsluta & ta bort boken”. Du kan också ta bort en bok när du har den öppen. Tryck då på Hämtad under bokomslaget för att ta bort den nedladdade boken.