Hur tar jag bort ljudboksfiler för att frigöra minne på min mobil eller surfplatta?

För att se vilka böcker du har nedladdade offline går du till Inställningar (Profilbilden) på menyn i appen. Där väljer du "Hantera nedladdade böcker". Här kan du se vilka böcker du har nedladdade och dess storlek och du kan välja att radera en bok eller alla.

Det går också se nedladdade böcker i Mina böcker-vyn (huset). Nedladdade böcker har en grön pil på omslaget. Klicka på menyn (tre prickar). Välj ”Ta bort nedladdning ”. Du kan också ta bort en bok när du har den öppen. Tryck då på Nedladdad under bokomslaget för att ta bort den nedladdade boken.