Hur betygsätter jag en bok?

Vi vill gärna veta vad du tycker om dina böcker!
Tryck på stjärnorna i bokens beskrivning så öppnas betygssidan. Här kan du betygsätta boken med stjärnor från 1-5 samt se vad andra tycker om den. För ljudböcker kan du också betygsätta uppläsningen separat.

När du är färdig men en bok kan du också betygsätta den på samma sätt när du flyttar den till "Min Historik".

Obs: Betygsättning av uppläsningen är tyvärr inte möjligt på iOS enheter som har ett äldre operativsystem än iOS 13.