Hur avslutar jag min prenumeration?

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Besök www.bookbeat.com/se/logga-in och logga in på din kontosida eller gå in via appen. Välj då Profil> "Kontoinformation". Inne på kontosidan väljer du "Avsluta prenumeration", välj anledning till att du avslutar samt bekräfta din uppsägning. Efter det kommer inga fler betalningar dras från ditt betalkort.

Är du i den fria provperioden tappar du tillgång till BookBeat direkt och kan inte fortsätta lyssna eller läsa i appen. Har du betalat får du fortsätta använda BookBeat till dess att den förbetalda perioden är slut.

När du vill starta prenumerationen igen loggar du in på samma kontosida och trycker "Aktivera prenumeration".