Hur återaktiverar jag min BookBeat-prenumeration?

Om du sedan tidigare har ett BookBeat-konto loggar du in med dina användaruppgifter på www.bookbeat.com/se/logga-in och väljer "Aktivera prenumeration" på kontosidan. Kostnaden för den kommande månaden dras direkt och du kan därefter logga in i appen igen och lyssna och läsa igen.

Om dina tidigare inlagda betaluppgifter är inaktuella får du en varning. T ex kan kortets giltighetstid gått ut eller så har du fått ett nytt kort. Du måste då lägga in betaluppgifterna på nytt innan du kan återaktivera prenumerationen. I vissa fall kan du behöva öppna ditt kort för internköp hos din bank innan du kan återaktivera.