Hur gör jag för att prova BookBeat kostnadsfritt?

Vill du bara kika omkring i appen och se vilka böcker vi har kan du ladda ner appen på din mobil eller surfplatta och välja att utforska appen utan konto. Vill du börja lyssna och läsa, eller spara böcker registrerar du ett konto och startar din prenumeration på www.bookbeat.se. De första två veckorna är kostnadsfria om du inte har provat BookBeat tidigare. När du registrerat dig loggar du in med din e-postadress och lösenord i appen och kan börja lyssna och läsa.

Vi har ingen bindningstid och du kan när som helst själv avsluta genom att logga in på ditt konto på webben, www.bookbeat.se.