Jak zamknąć profil?

Jeśli chcesz zamknąć profil, zaloguj się na swoje konto i przejdź do nagłówka Profile. Następnie, kliknij Zmień przy profilu, który chcesz zamknąć. Na koniec potwierdź, że chcesz zamknąć profil.