Jak zakończyć profil?

Jeśli chcesz zakończyć profil, zaloguj się na twoją strone konta, i przejdź do nagłówka Profile. Następnie, kliknij Zmień przy tym profilu, którego chcesz zakończyć. Na konieć, potwierdź, czy na pewno chcesz zakończyć profil.