Kan jeg følge en serie?

Ja det kan du! Hvis du ønsker å bli informert når en bok legges til favorittserien din, kan du følge dem. For å gjøre det, trykker du bare på "Følg" øverst på seriesiden.

Du vil nå få et varsel på telefonen din hvis en bok legges til i serien. Du finner alle seriene du følger under "Hjem". Her ser du overskriften «Følger» hvor du kan se alle seriene dine. Fra denne serielisten kan du også gå direkte til de forskjellige seriene.

Hvis du vil slutte å følge en serie, går du til seriesiden og trykker på "Følger". Knappen vil nå endres tilbake til «Følg» og du kan velge å følge serien igjen når som helst.

For å motta disse serieoppdateringene, må du tillate varsler fra BookBeat. Dette kan du gjøre under "Profil". Les mer om varsler her.

For øyeblikket kan du bare følge serier og ikke forfattere eller innlesere. Vi håper at vi kan legge til flere alternativer som dette i fremtiden.