Har BookBeat støtte for Android Auto?

Ja visst! Du trenger bare en bil eller bilstereo som er kompatibel med Android Auto, så er du i gang!

Når du kobler enheten din til bilen, vises BookBeat på skjermen i bilen. Du kan se boken som for øyeblikket spilles av, eller få tilgang til de lagrede og nedlastede bøkene dine for å finne noe å lytte til. Alle bøkene du har i «Mine bøker» eller «Nedlastede bøker», er tilgjengelige når du bruker AndroidAuto. Hvis du har flere enn 15 bøker i disse listene, får du mulighet til å sortere dem alfabetisk for å gjøre det enklere å finne boken du ser etter.

Vær oppmerksom på at hvis du bruker Android 9 eller en eldre Android-versjon, må du laste ned AndroidAuto-appen til enheten din før du kan bruke denne funksjonen. Dessuten er det ingen offisiell støtte for Android Auto hvis du har en Huawei-enhet uten Google Play-tjenester.