Fungerer BookBeat med Chromecast?

Ja! BookBeat for Android har Chromecast-støtte for appversjon 8.6 og nyere.

Hvis en Chromecast er tilgjengelig, vises Chromecast-symbolet mceclip2.png på boksiden og i lydspilleren, og du kan strømme til enheten din.

Vi håper å kunne legge til Chromecast-støtte også for iOS-appen vår i fremtiden, men dette er ikke tilgjengelig ennå.

Vær oppmerksom på at denne funksjonen ikke er tilgjengelig hvis du har en Huawei-enhet uten Google Play-tjenester.