Hvor finner jeg timeforbruket mitt?

Hvis du går til kontosiden din på nettstedet eller velger «Kontoinformasjon» under «Profil» i appen, finner du overskriften «Forbruk» under «Oversikt». Her kan du se hvor mange timer du har brukt og hvilke bøker du har forbrukt i løpet av den inneværende betalingsperioden.

Hvis du bare vil vite hvor mange timer du har igjen, kan du også se det i appen under «Mine timer» i «Profil»-fanen*.

Her kan du lese mer om hvordan vi beregner timene dine.

*Mine timer er dessverre ikke tilgjengelig i appen hvis du har en iOS-enhet med operativsystem som er eldre enn iOS 13. Hvis du har et nyere operativsystem på en iOS- eller Android-enhet, men ikke finner timeforbruket i appen, må du oppdatere til den nyeste versjonen av BookBeat.