Hvordan laster jeg ned en bok til Apple Watch?

Du kan laste ned bøker til Apple Watch hvis du har installert BookBeat 8.3 eller nyere. Hvis ikke må du oppdatere appen først.

For å laste ned en bok til Apple Watch åpner du BookBeat-appen og klikker på «Last ned». Her finner du en liste over bøker du har lyttet til nylig. Klikk på boken du vil laste ned, og vent til nedlastingen er fullført.

Du kan kun laste ned én bok om gangen, så hvis du vil laste ned flere bøker, må du vente til nedlastingen er fullført før du kan starte en ny.