Kan jeg oppgradere hvis jeg betaler med gavekort?

Hvis du betaler med gavekort og bruker opp timene som er inkludert, kan du oppgradere den gjeldende perioden for å fortsette å lytte og lese umiddelbart. Du må imidlertid ha lagt til en gyldig betalingsmåte på kontoen før du oppgraderer. Det kan du gjøre under «Betalingsmåte» på kontosiden din.

Når du har registrert en betalingsmåte, kan du klikke på «Gavekort» i menyen, velge den nye abonnementstypen og betale mellomlegget til den høyere prisen, beregnet etter hvor mange dager som gjenstår av den gjeldende perioden.

Hvis gavekortet løper over flere måneder, må du oppgradere hver periode for seg. Hvis du løser inn et nytt gavekort, aktiveres det først når den gjeldende perioden har utløpt.