Hvordan bytter jeg abonnementstype?

Du kan når som helst bytte abonnementstype. Under «Abonnement» på kontosiden din kan du se både hvilken type du har nå, og de andre abonnementstypene vi tilbyr.

Hvis du nedgraderer abonnementet, trer endringen i kraft fra neste betalingsdato. Du beholder det gjeldende abonnementet til den inneværende betalingsperioden er slutt.

Hvis du oppgraderer abonnementet, betaler du mellomlegget for den høyere prisen beregnet etter hvor mange dager som gjenstår av den inneværende perioden, og får umiddelbart tilgang til flere timer. Fra neste betalingsdato trekker vi automatisk den nye prisen, med mindre du velger å si opp eller nedgradere abonnementet igjen før den tid.