Hva er forskjellen på abonnementstypene?

Du velger abonnementstype etter hvor mye du vil lytte og lese i løpet av en måned (30 dager).

Hvis du velger BookBeat Basic, kan du bruke opptil 20 timer per måned.

Med BookBeat Standard får du tilgang til 100 timer per måned.

Hvis det ikke er nok, kan du velge BookBeat Premium og lytte og lese så mye du vil.

Du har selvsagt alltid tilgang til vårt komplette bibliotek, og du kan både strømme og lytte offline. Prisen på de forskjellige abonnementstypene finner du på startsiden på nettstedet vårt.

Uansett hvilket abonnement du velger, har du alltid mulighet til å legge til opptil fire ekstra profiler på kontoen. Hver profil kan bruke det antallet timer som er inkludert i abonnementstypen. Sjekk kategorien «Profiler» på kontosiden din og les mer om profiler og kostnader.

Her kan du finne ut mer om hvordan vi beregner timene du forbruker.