Hvordan bytter jeg betalingsmåte?

Hvis du vil bytte betalingsmåte, for eksempel fordi du har fått nytt kredittkort, skal du gjøre som følger:

1. Logg på kontoen din på BookBeat-nettstedet.
2. Klikk på «Betalingsmåte» i menyen, og deretter på Endre.
3. Du kan nå velge å legge til et nytt kredittkort eller registrere et annet betalingsmåte hvis dette er tilgjengelig i landet ditt. For å registrere et kredittkort skriver du inn kortinformasjonen og klikker på «Lagre», eller følger instruksjonene for å legge til alternative betalingsmåter der det er tilgjengelig.
4. Når du har bekreftet betalingsmåten, bør du komme tilbake til BookBeat-nettstedet, og endringen er fullført.

Hvis du får en feilmelding, må du sjekke at det nye kredittkortet er godkjent for internettransaksjoner og 3DS-verifisering.