Hvordan finner jeg bøker på forskjellige språk?

Vil du lytte til eller lese bøker på et annet språk, eller lurer du på hvilke språk BookBeat har å tilby? Slik finner du det ut:

Klikk på «Profil» nederst i høyre hjørne i appen og åpne overskriften «Bokfilter» under «Innstillinger». Her kan du (blant annet) se hvilke språk BookBeat tilbyr bøker på. Velg språkene du vil ha tilgang til i appen, og trykk på «Ferdig» øverst i høyre hjørne. Bøker på alle dine valgte språk vil nå vises i kategorier og søkeresultater.

Du kan ikke deaktivere standardspråket ditt i Bokfilter, men du kan alltid filtrere søkeresultatene og kategoriene for gitte språk. Trykk i så fall på «Vis alle» under søkeresultatet, eller «Alle bøker» i en gitt kategori. Du vil da kunne bruke et filteralternativ oppe til høyre, som gjør det mulig å filtrere bort språk du ikke er interessert i for øyeblikket.

Vi har også noen spesifikke språkkategorier som kun viser bøker på et visst språk. Disse finner du nederst på kategorilisten, og de har flere underkategorier som du kan se gjennom.