Hvordan løser jeg inn gavekortet mitt hvis jeg allerede har en BookBeat-konto?

Begynn med å gå til nettstedet vårt. Hvis du er pålogget, kan du gå til kontosiden din og løse inn den 20-sifrede gavekortkoden direkte under «Gavekort».
Hvis du ikke er pålogget, kan du også gå til «Gavekort» i hovedmenyen, klikke på «Innløs», skrive inn koden der og logge på kontoen etterpå.
BookBeat-abonnementet ditt blir forlenget med antallet måneder du har fått, og du får antallet timer per periode som gavekortet inneholder. Når gavekortet utløper, fortsetter abonnementet hvis det er aktivt, og betalingen belastes den tidligere registrerte betalingsmåten ditt.