Kan jeg kjøpe gavekort til en som allerede bruker BookBeat?

Ja, det kan du! Mottakeren trenger bare å oppgi gavekortinformasjonen under «Gavekort» på kontosiden sin på BookBeat-nettstedet. Mottakerens BookBeat-abonnement blir forlenget med antallet måneder som er gitt i gavekortet. Brukeren kan lytte og lese i det antallet timer som er inkludert i gavekortet. Det er også mulig å oppgradere gavekortet hvis timeantallet er for lavt.

Abonnementet fortsetter når gavekortet utløper, og betalingen belastes den tidligere registrerte betalingsmåten.