Hva skjer når gavekortet utløper?

Når gavekortet ikke lenger er gyldig, avbrytes tilgangen til BookBeat automatisk med mindre du allerede har et betalt BookBeat-abonnement.
Hvis du vil fortsette å bruke BookBeat etter gavekortperioden, kan du selvsagt aktivere et abonnement eller løse inn et annet gavekort. Du må legge til en gyldig betalingsmåte for å aktivere et abonnement. Når betalingsmåten er registrert, kan du velge abonnementstype og aktivere abonnementet. Vi begynner å belaste deg med det samme gavekortet utløper.
Hvis du ikke vil fortsette å bruke BookBeat, lagrer vi kontoen og boklistene dine i 24 måneder, i tilfelle du bestemmer deg for å komme tilbake.