Hvordan løser jeg inn et gavekort?

Hvis du er så heldig å ha et BookBeat-gavekort, er du bare noen få skritt unna ubegrenset lytting til tusenvis av lydbøker.

Slik løser du inn gavekortet:

1. Gå til nettstedet vårt, velg «Gavekort» fra menyen og deretter «Løs inn». Der skriver du inn den 20-sifrede gavekortkoden
2. Logg på hvis du har en BookBeat-konto. Hvis du ikke er kunde ennå, skriver du inn opplysningene dine for å opprette en konto
3. Last ned BookBeat-appen til mobilen eller nettbrettet ditt og logg på.
4. Velg mellom tusenvis av lydbøker og begynn å lytte!