Hvordan kjøper jeg et gavekort?

Overrask familie, venner eller kolleger med et gavekort fra BookBeat. Gavekortet gir dem tilgang til hele biblioteket vårt! Du kan kjøpe gavekort for 1, 3 eller 6 måneder (30 dager) og velge om de skal være på 20 timer, 100 timer eller ubegrenset antall timer per 30-dagersperiode.

Slik kjøper du gavekort:

• Klikk på «Gavekort» i menyen på nettstedet.
  • Velg Basic, Standard eller Premium og hvor mange måneder du vil gi bort.
  • Hvis du allerede har en konto hos oss, klikker du på «Jeg har en konto» og logger på. Hvis ikke klikker du på «Jeg er ny her» og skriver inn e-postadressen din.
  • Angi betalingsdetaljene dine og trykk på «Kjøp». Gavekortkoden på 20 tegn og kvitteringen er nå på vei til innboksen din.