Hoe verwijder ik mijn BookBeat-account?

Wil je je account verwijderen? Klik dan hier om naar je accountpagina te gaan en daar je gegevens te verwijderen. Je kunt ook zelf inloggen op je accountpagina en naar 'Mijn gegevens' gaan.

Je kunt je gegevens pas verwijderen als je abonnement is opgezegd en je geen toegang meer hebt tot BookBeat. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het verwijderen van je gegevens, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@bookbeat.com .

Als je alleen je abonnement wilt opzeggen en niet al je gegevens wilt verwijderen, kun je dat doen onder 'Abonnement' op je accountpagina.