Hoe vind ik boeken in verschillende talen?

Wil je boeken in een andere taal beluisteren of lezen of ben je benieuwd welke talen BookBeat te bieden heeft? Zo kom je erachter:

Klik op 'Profiel' rechtsonder in de app en open het kopje 'Boekfilter' onder 'Instellingen'. Hier kun je (naast andere opties) zien in welke talen BookBeat boeken aanbiedt. Kies de talen die je in je app wilt kunnen openen en druk op 'Gereed' rechtsboven. Boeken in alle door jou gekozen talen zijn nu zichtbaar in categorieën en zoekresultaten.

Je kunt de selectie van je standaardtaal niet ongedaan maken in het Boekfilter, maar je kunt altijd je zoekresultaten en categorieën filteren op talen. Om dat te doen druk je op 'Toon alles' onder je zoekresultaat of 'Alle Boeken' in een bepaalde categorie. Je kunt dan rechtsboven een filteroptie gebruiken waarmee je de talen waarin je op dat moment niet geïnteresseerd bent, kunt uitfilteren.

We hebben ook enkele specifieke taalcategorieën die alleen boeken in een bepaalde taal tonen. Je vindt deze onderaan de categorieënlijst en ze hebben verschillende subcategorieën waar je doorheen kunt bladeren.