Hoe werkt het gezinsaccount?

Nadat je je hebt geregistreerd en een account hebt aangemaakt, kun je tegen een maandelijkse toeslag 1 tot 4 profielen aan je abonnement toevoegen. Deze profielen kunnen dan allemaal tegelijk luisteren.

De profielen kunnen worden gebruikt door leden van je gezin.
Alle profielen kunnen tegelijk luisteren en lezen en krijgen hun eigen boekenlijst en geschiedenis.
Jullie loggen allemaal in op de app met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord.