Hoe werkt BookBeat?

BookBeat is een digitale abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. Je luistert rechtstreeks vanuit onze app op je mobiele telefoon of tablet. Kies uit één van onze abonnementstypes en betaal een vast bedrag per maand. Je hebt altijd toegang tot onze hele catalogus aan boeken en kunt je abonnement opzeggen wanneer je maar wilt.

Probeer BookBeat gratis uit door een account aan te maken op onze website.