Hoe werkt BookBeat?

BookBeat is een digitale abonnementsdienst voor luisterboeken. Je luistert rechtstreeks vanuit onze app op je mobiel of tablet. Bij BookBeat kies je een abonnement dat het beste bij je past. Er zijn drie soorten: Basic met 20 uur luisteren en lezen per maand, Premium met 100 uur of Unlimited met een onbeperkt aantal uren. Je betaalt per maand vooruit en kunt je abonnement opzeggen of wijzigen wanneer je maar wilt.

Probeer BookBeat gratis uit door een account aan te maken op onze website.