Hoe werkt BookBeat?

BookBeat is een digitale abonnementsdienst voor luisterboeken. Je luistert rechtstreeks vanuit onze app op je mobiel of tablet. Met BookBeat kun je zo veel boeken beluisteren als je wilt voor een vast bedrag per maand of je kunt kiezen voor één van onze beperkte abonnementstypes. Je betaalt voor één maand per keer en kunt je abonnement opzeggen wanneer je maar wilt.

Probeer BookBeat gratis uit door een account aan te maken op onze website.