Wat is BookBeat?

BookBeat is een digitale abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. Met BookBeat heb je toegang tot geweldige verhalen, rechtstreeks vanuit onze app op je mobiele telefoon of tablet. Betaal een vast bedrag per maand en luister onbeperkt naar al onze boeken. Je kunt ook een ander abonnementstype kiezen waarbij je een vast aantal luisteruren per maand hebt, maar minder betaalt. Natuurlijk heb je altijd toegang tot onze hele catalogus aan boeken.