Wat is BookBeat?

BookBeat is een digitale abonnementsdienst voor luisterboeken. Met BookBeat heb je toegang tot geweldige verhalen, rechtstreeks vanuit onze app op je mobiel of tablet. Je kunt ervoor kiezen een vast bedrag te betalen om onbeperkt naar al onze geweldige luisterboeken te luisteren, of een ander abonnementstype kiezen waarbij je toegang krijgt tot een bepaald aantal luisteruren per maand. Natuurlijk heb je altijd toegang tot onze hele selectie boeken.